Rák visszafordításában segíthet – Zöld alga tanulmányok

Rák elleni tanulmányok zöld alga koncentrátummal
Rák elleni tanulmányok zöld alga koncentrátummal

Zöld alga  segíthet a rák visszafordításában 

Számos állatkísérletet végeztek a Alga koncentrátumok és a szervezet rák elleni immunválaszának bevonásával. Ezeket a tanulmányokat egy tizenöt éves, több millió dolláros kutatási projekt keretében végezték, több száz kutató bevonásával, a Tudományos Akadémia és a volt Szovjetunió Táplálkozási Minisztériumának támogatásával.

Rák elleni tanulmány tizenegy évig tartott

Az egyik ilyen vizsgálat egy nagy baromfitelepet érintett Moldovában, amelyet Marek-kór járványai érintettek. Ez a daganatot okozó betegség vírusos úton terjed, és rendkívül elterjedt a csirkéknél. A Marek-betegségben szenvedő madarakban daganatok alakulnak ki, lesoványodnak és végül elpusztulnak, a halálozási arány közel 100%. Az összes csibét ajánlott egy napos korukban beoltani, hogy megakadályozzák Marek terjedését, de az oltás csak a daganatok kialakulását és a fertőzést akadályozza meg. Hagyományosan úgy ítélik meg, hogy nem kezelik Marek betegségét.

A szóban forgó tanulmány tizenegy évig tartott. A kutatóközpont 600 mezőgazdasági dolgozót, 200 kutatót és legfeljebb 1,5 millió tojócsirkét adott otthont. A tanulmány elsődleges feladata a Marek-kór felszámolása és a jövőbeni esetek megelőzése volt a gazdaságban. Az első évben a projekt elérte a Marek-betegség teljes felszámolását, miközben az állatok 100% -át megtakarította, és az állatok több mint 50% -át visszatette a tojásrakás termelékenységébe. Mindezt úgy értük el, hogy a bio gabonák étrendjét alga-koncentrátumokkal egészítettük ki. Nem használtak semmilyen antibiotikumot, növekedési hormont vagy más mesterséges eszközt.

A gazdaság elképesztő 20% -os teljes termelékenységet ért el, és a következő eredményeket figyelték meg:

Rák elleni tanulmány eredmények

 • A Marek-kór felszámolása és összességében kevesebb betegség
 • Nagyobb, karcsúbb állatok
 • Nagyobb, erősebb héjú tojások a több kalcium miatt
 • 8% -kal nőtt a születés túlélése
 • 24 és 17 hónapos tojásrakás a csontvesztés csökkenése miatt
 • 301 vs 250 tojás / csirke
 • Kórokozó baktériumok, például szalmonella hiánya
 • Jobb ízű hús és tojás
 • A tojások gyógyító tápanyagainak nagyobb koncentrációja nyersen fogyasztva is

Rákos betegségek enyhültek az alga koncentrátumoktól

Egy másik orosz tanulmány különféle rákos megbetegedésekkel járt, amely a Moszkva melletti Voronege-ben egy 54 000 sertésből álló nagy gazdaságot tizedelt meg. A baromfikísérlet hatalmas sikere után Moldovában a rangos Moszkvai Tudományos Akadémia nagyon érdeklődött az alga-koncentrátumok iránt. Javasolták, hogy alakítsanak egy csapatot Voronege-ben, és építsenek egy második kutatóközpontot. Voronege volt a legfontosabb biológiai kutatóközpont és a legnagyobb és legbefolyásosabb tudományos egészségügyi központ a volt Szovjetunióban és egész Európában. Röviddel ezután pontos Alga koncentrátum keverékeket készítettek a sertések számára, és egy éven belül a járvány megfékezett volt, és a rákos megbetegedések enyhültek.

 

Természetes anyagok aktiválódása a rák elleni küzdelemben

A japán Oszakai Közegészségügyi Intézetben végzett kutatás során a tudósok megállapították, hogy a spirulina algák elősegítik a természetes rák elleni küzdelemben résztvevő anyagok aktiválódását a szervezetben.

Ebben a klinikai vizsgálatban a 40 évesnél idősebb rákos betegek 50 ml Lina Green 21-et (spirulina-kivonatot) és természetes rák elleni küzdelemben részesülő anyagok, például természetes gyilkos sejtek (az immunrendszer szempontjából kritikus citotoxikus limfociták egy részét) kaptak. rendszerben) és a gamma interferont mérték a vérükben. Az eredmények azt mutatták, hogy a természetes gyilkos sejtek és a gamma-interferon daganatölő képessége 1-2 héttel a spirulina beadása után jelentősen megnőtt, és meglepő 12-24 hétig folytatódott még a beadás leállítása után is. Ezek az eredmények további támogatást nyújtanak az erős kutatások számára, amelyek szerint a spirulina algák immunerősítő hatással bírnak.

Hivatkozások

 • Vad, Tina. – Marek-kór. New Hampshire-i Egyetem Szövetkezeti Bővítése, 2008. augusztus.
 • „Az emberi klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a spirulina fokozhatja a szervezetben a rák elleni küzdelemben résztvevő természetes anyagokat” A szabad könyvtár 2001. február 14-én.

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD alga-kutató, sejt-táplálkozás tudós professzor

Zöld alga komplex beteg tapasztalatok 

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart