Kapcsolat

+36704131743

algazona@gmail.com
csukagyorgywebshop@gmail.com

Csuka György e.v.

Solymár 2083 Pacsirta u 4

Gyakran ismételt Imunex zöld alga kérdések!

Nem szükséges kúraszerűen, folyamatosan fogyasztható. Mivel az Imunex zöld alga készítmény nem tartalmaz hozzáadott vitamint, tartósítószert. Kíméletes eljárással szárítják, nincs hőkezelve, megmarad a magas hatóanyag tartalma. Adalék-kötőanyag mentes, steril technológiával töltik a kapszulába. 

Az algákban hasonló hatóanyagok, tápanyagok találhatóak mint az anyatejben, ezért egész pici kortól, el lehet kezdeni a fogyasztásukat. Ha tápszerrel pótoljuk az anyatejet, egy késhegynyi algát bele keverhetünk a tápszerbe, hasznos vitaminokat, ásványokat, nyomelemeket, omega zsírokat, fontos tápanyagokat tartalmaznak az algák.  

Az Imunex alga készítmény természetes összetételű, nem tartalmaz szintetikus anyagokat, ami reakcióba lépne a gyógyszer fogyasztása során. Fel is hívjuk a figyelmet a gyógyszeres kezelést nem hagyható abba az alga fogyasztása során. Csak abban az esetben csökkenthető, vagy elhagyható, ha azt kezelőorvos a laborértékek alapján csökkenti.

Imunex zöld alga készítmény, 5 féle algát tartalmaz. Minden alga fajnak meg van a jellegzetes tulajdonsága, hatása mechanizmusa. Vitaminokban, tápanyagokban bővelkednek, ami lefedi az összes vitál-anyagot amire a szervezetünknek szüksége van.Csak egy vitamint nem tartalmaz, a D-vitamint, de ezt is érdemes jóminőségben bevinni a szervezetbe, ha már az algák csak kizárólag szerves vitaminokat, tápanyagokat tartalmaznak. 

A jó minőségű algáknak, van “krízis időszaka” ami az erős méregtelenítés, és sejtregeneráció által léphet fel. Ez nem betegséget jelent, csak a tünetek felerősödhetnek. A tapasztalatok alapján 1,5-2 hétig tarthat. Általában érrendszeri betegeknél, (értisztító hatású) izületi, reumatikus, betegségeknél léphetnek fel a felerősödő tünetek. Érdemes a vízfogyasztásra oda figyelni.   

Nincs megszabva mikor szedjük be az Imunex alga kapszulákat. Felszívódás minden esetben érvényesül, és minden esetben kifejti a hatását. Mi alga fogyasztók, az évek alatt az evés előtt, kb 15- 20 perccel szoktuk bő vízzel bevenni, így már segítünk az étel emésztésének elősegítésében.   

Az Imunex alga komplex az elmúlt években, több betegségben segített amit a betegek mondtak el. Többek között: Cukorbetegségben, Pajzsmirigy alul-felül működésben, Reflux, Ekcéma, Pikkelysömör, Vérnyomás, Influenza vírusos fertőzés, Allergia, Emésztés, Prosztata, Erős gyulladások, Ciszta, Több daganatos beteg is fogyasztja, 

Shopping Cart