Rólunk

Üdvözöljük a zöld alga webshopban! 

 

11 éve tapasztaljuk a mikroalgák jótékony hatásait a saját bőrünkön, amit vásárlóink számtalan pozitív beszámolója is alátámaszt. Azzal a céllal hoztuk létre a webshopunkat, hogy minél több emberhez eljuttathassuk az algákkal kapcsolatos információkat, és a termékeinket. Fontosnak tartjuk, hogy az ügyfeleink és leendő ügyfeleink maximálisan tisztában legyenek az általunk ajánlott készítményekkel: ezért írunk blogot, ezért biztosítunk hiteles orvosi szakmai hátteret, az egyes termékekhez. Arra biztatunk mindenkit, hogy szerezzen be minél több információt a termékekről, hogy utat találhasson egy egészségesebb, Önmagához!

A termékekkel kapcsolatos kérdéseket, kérjük, tegye fel nekünk! algazona@gmail.com

zöld alga imunex rólunk

A számok beszéljenek magukért!

Elégedett vásárló
8800 +
Havi vissza térő vásárló
+
Heti új alga vásárló
+
5/5
Több, mint 4 éve rendszeresen fogyasztom a terméket. Colitis Ulcerosa betegségemből teljesen tünetmentes vagyok. Fizikai és szellemi fáradtságom elmúlt. A hajam megőrösödött, hajhullásom elmúlt. Kedvező tapasztalataim látva férjem és lányom és barátnőm is rendszeres fogyasztója lett a terméknek. Havonta rendszeresen, együtt rendeljük Önöktől.
Zöld alga vélemény
Sz. Katalin

Tanúsított termék

Nemzetközi laboratórium által bevizsgált - Nehézfém, Toxicology / JSH, ILAC-MRA, PCA, FOSFA international, Gafta Approved analys

Zöld alga hatása, fontos életfeltételeket biztosít!

Shopping Cart