Káliumról videó sorozat

Kálium hiány, pótlás, hatásairól szóló videó sorozat

Previous slide
Next slide
Több vitaminról lehet hallani ami fontos szervezetünk számára, többek között a D-vitamin, C-vitamin, Magnézium, Kalciumról. De ami talán az egyik legfontosabb az egészségünk működéséhez, vajmi keveset hallani, a Kálium pótlása mindennapi bevitele a szervezetbe. 
A Kálium hiány összefonódik olyan betegségek kialakulásához, amiről nem is sejtjük hogy a kálium hiány okozza. Ebben a Káliumról szóló videó sorozatban, olyan információkhoz juthat, ami megmutatja pontosan mennyi káliumra van szüksége a szervezetünknek nap, mint nap. A sorozatban arról is szó esik, kálium hiány miatt, miért rakódik le zsír a szervezetben? Milyen betegségek kialakulása várható a kálium hiánya miatt, milyen ételeket kell fogyasztani ahhoz hogy pótoljuk a kálium hiányt…

1. Kálium jelentősége

A káliumból majdnem akkora mennyiségre van szükségünk naponta, mint az összes többi ásványi anyagból, nyomelemből és vitaminból együtt véve. Mennyi káliumra van szükségünk naponta?

Videó lejátszása

2. A kálium hiány jelei és okai

Milyen tünetek jelzik az alacsony kálium szintet? Melyek az alacsony kálium szint okai? A kálium hatásai a szervezetünkben.

Videó lejátszása

3. A kálium pótlása

Miben van sok kálium? Milyen kiegészítő ételekkel pótoljuk a káliumot?

Videó lejátszása

4. A kálium előnyei

Mikor van fokozottan szükségünk káliumra? Egészségügyi előnyök, amelyek a több kálium bevitellel járnak.

Videó lejátszása

5. A kálium összefüggései

A kálium túladagolása. Jelenthet-e gondot az ételekkel bevitt túl sok kálium? A kálium és a B-vitaminok kapcsolata.

Videó lejátszása

6. ElektronyK+ 1000 mg Kálium /adag

A kálium jelentősége, a kálium és a nátrium együttműködése. Miért jöt létre az ElektronyK+? Az ElektronyK+ italpor napi adagja, 1000mg káliumot biztosít, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, kelp és litothamnium algával.

Videó lejátszása
ELEKTRONYK+ ELEKTROLIT ITALPOR - árak

Mannavita Kálium italpor

ELEKTRONYK+ / KÁLIUM 1000mg

Shopping Cart