Garancia

Garanciális feltételek ( étrendkiegészítő )

30 napos 100%-os Pénz visszafizetési Garancia

Termékeinkre, a vásárlástól számított 30 napon keresztül 100%-os Pénzvisszafizetési Garanciát biztosítunk. A Garancia abban az esetben is érvényes, ha Ön már elkezdte fogyasztani a megvásárolt terméket. A Pénzvisszafizetési garancia vonatkozik:

o    A kifizetett termékek vételárára

o    A szállítási díjra (amennyiben fizetett)

o    Az Ön visszaküldési postaköltségére

Nálunk kockázatmentesen vásárolhat. Célunk, hogy Ön 100%-osan elégedett legyen!

Kérjük olvassa el a pénzvisszafizetési garanciára vonatkozó lenti részletes tájékoztatónkat, mely tartalmazza a további feltételeket.

Részletes tájékoztató a 30 napos Pénzvisszafizetési Garanciáról

A termék megvásárlásától számított 30 napon belül kérheti a Garancia Érvényesítését. Szándékát kérjük a lentebb feltüntetett, vevőszolgálati e-mail címre küldött üzenetben jelezze.

Törés, rongálás és egyéb kár: a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik sérült csomagolású termékre, törött vagy repedt üvegű termékre. A garancia nem vonatkozik a közvetlenül a fogyasztandó terméket tartalmazó csomagolás, a fogyasztandó terméket hordozó test (üveg, doboz, palack, fiola stb.) sérülése, megkárosodása esetén. A megkárosodás például, szakadást, törést, repedést vagy bármilyen olyan külsérelmi nyomot foglal magában, mely a termék újraértékesítését nem teszi lehetővé.

Ha legalább 20% visszamaradt: a garanciát abban az esetben tudja érvényesíteni, ha legalább 20% a termékből visszamaradt. Teljesen elfogyasztott termék esetén a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető.

Több azonos megvásárolt termék: amennyiben több azonos terméket vásárol meg, úgy csak kizárólag 1 darab felbontott terméknek az árát tudjuk visszatéríteni 30 napon belül. Ha nem biztos abban, hogy a termék megfelel-e Önnek, kérjük csak egy darabot bontson fel belőlük.

Szállítási díjak: amennyiben nem fizetett szállítási díjat a vásárlás során, úgy szállítási díjat külön nem térítjük vissza. Az Ön visszaküldési postaköltségét minden esetben megtérítjük. A csomagot kérjük a Magyar Postánál, normál küldeményként visszaküldeni a következő címre:
Csuka György e.v. Solymár 2083 Pacsirta u 4

Elfogyasztott mennyiség: amennyiben a termék több mint 30 napra vonatkozó adagot tartalmazott, de a visszaküldött csomagban, több mint 30 napra vonatkozó mennyiség került elfogyasztásra, a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető.

Nem az eredeti csomagolásban visszaküldve: nem érvényesíthető a garancia, amennyiben magát az elfogyasztandó / használandó terméket – gél, kapszula, tabletta, folyadék, por stb. – nem az eredeti csomagolásában küldi vissza. A garancia nem érvényesíthető, ha a visszaküldés során (szállítás), sérül vagy károsodik a csomagolás vagy a készítmény maga. A visszaküldés során keletkező szállítási károkért a visszaküldő fél felel.

Nem rendeltetésszerű használat: a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető olyan esetekben, amikor a terméket nem a gyártó utasításai szerint alkalmazta. A garancia érvényesítéséhez – még a termék visszaküldése előtt -, kérjük írja meg vevőszolgálatunknak a lent feltüntetett e-mail címre a fogyasztás pontos módját, menetét.

Súlyosabb problémák: a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik súlyos betegségek kezelésére. Termékeink nem gyógyszerek, így olyan súlyos betegségek során, mint a daganatok, AIDS, alzheimer-kór, parkinson-kór stb. nem érvényesíthető a 30 napos garancia. Ilyen esetekben a törvény szerinti 14 napos elállási jog van érvényben. Kérjük ilyen esetekben ne kérje a 14 nap lejárta után a pénzvisszatérítést. Köszönjük.

Csak nálunk vásárolt termék esetén: a pénzvisszafizetési garancia csak a közvetlenül tőlünk megvásárolt termék esetén érvényesíthető, így például viszonteladóinknál vásárolt termékek esetén nem.

Segítse munkánkat: kérjük segítse munkánkat és a visszatérítési e-mailben algazona@gmail.com röviden jelezze számunkra a visszatérítés okát.

Shopping Cart