MANNAVITA MULTI KOLLAGÉN NATÚR, 450G

Multi kollagén italpor

Mannavita Multi kollagén italpor forrásai 5 fontos kollagén típus hatása: a haj erősítése, bőrfiatalítása, inak, szalagok, porcok erősítése, a bélrendszer regenerálása

Multi kollagén előnyei

Nem kell külön választania a szépség, az ízületek vagy a bélfal-regenerálás között. A Mannavita Multi kollagén italpor 5 fajta – I, II, III, V, X – kollagént tartalmaz, így szedésével egyszerre erősíthetjük az ízületeket, a csontokat, a bélfalat, az artériákat, a bőrt és a hajszálakat is.

A Mannavita Multi kollagén italpor  koncentrált élelmiszer, nem gyógyszer. Nincs intenzív íze, szagtalan, így nagyon sok féle itallal keverhető, mert nem változtatja meg azok ízét. Ajánlott folyadékok a Multi kollagén beviteléhez: Kókusztej + stevia Gyümölcsturmix / Smoothie Zöld turmix Kakaó ital Goji gyümölcslé, Tejhez

A Mannavita Multi kollagén, természete szerint élő állatokból készül: zöld fűvel etetett marhákból, vadon élő halakból és nem ketrecekben tartott csirkék tojásaiból. A címkén semmiféle adalékanyagot nem talál, mert nincs benne: tartósítószer mentes, cukormentes, GMO mentes, tejmentes.

A kollagén aminosavakból áll. A kollagént a testünk akkor tudja beépíteni, ha a benne lévő összes aminosav fel tud szívódni. A Mannavita Multi kollagén hidrolizált, ami azt jelenti, hogy a nehezen felszívódó aminosavak, már részlegesen le vannak bontva, így az emésztés során, a testünk könnyen hasznosítani tudja őket.

Porckopás, segít visszaépíteni az elkopott porc részeket, amelyek a fájdalmat okozzák. Hátfájás, Térdfájdalom Ízületi gyulladás: segíthet a gyulladások csökkentésében Csontritkulás: segít a csonttömeg növelésben. Inak, Szalagok, Porcok: a kollagén jelen van a kezeknél, a lábaknál mindenhol. Pótlásával általánosan erősíthetjük mozgásszerveinket.

KOLLAGÉN szép bőr
Iso 9001 - Multi kollagén
GMO mentes 3
natúr kollagén
keto kollagén
paleo kollagén

Kollagén hasznosulása

A kollagén készítményekben lévő kollagén hasznosulását, beépülését befolyásoló tényezők, ételek, gyógynövények. Mi csökkenti és mivel növelhető a kollagén felszívódása?

Kollagén hasznosulása 2
Videó lejátszása

Multi kollagén csomag árak / rendelés

2 fajta marha kollagén, hal kollagén és tojáshéj kollagén tartalmú italpor, a bélrendszer, az ízületek és a bőr állapotának javítására.
I, II, III, V, és X típusú kollagént is tartalmaz, az emberi szervezet számára ideális arányban. 
 

Multi kollagén szállítás 25.000 Ft felett ingyenes

Multi komplex kollagén
Mannavita

1 db Multi kollagén ára

14.670 ft = 1 havi adag • 489 ft / napi adag
5 fajta kollagén egyben. Folyadékban keverve, azonnal fogyasztható.

Multi komplex kollagén
Mannavita

2 db Multi kollagén ára

29.340 ft helyett, 28.166 ft = 2 havi adag • 395 ft / napi adag -15% kedvezmény – Ingyenes szállítás

Multi komplex kollagén
Mannavita

3 db Multi kollagén ára

44.010 ft helyett, 38.729 ft = 3 havi adag • 371 ft / napi adag -20% kedvezmény – Ingyenes szállítás

Shopping Cart