Algák hatásairól orvostudós szakértőtől

Algák hatásairól orvostudós szakértőtől!

Zöld alga blog

Az algákkal való megismerkedésem

Roland Thomas vagyok teljes jogú orvostudós vagyok! Természetgyógyászatból, és emelt szintű táplálkozásból doktori fokozatom van. Tanulmányoztam az ételeket, és a különböző diétákat, amelyek arra az időre is vissza nyúlnak, amikor otthon nagymamám zöldségleveseit ettem. Tanulmányoztam a 60-as évek makrobiotikáját, a vegán és az ájurvédikus étrendet, sőt néhány indiai vegetáriánus mesterrel is tanultam. Tudatosan éltem és kutattam ilyen, vagy olyan módon a természetes egészséget, 16 éves koromtól kezdve.

Megismerkedtem a jógával és a vegetáriánussal, majd a természetes ételekkel és vitaminokkal. Az elmúlt 14 évben megáldott, hogy egy tudósnál, Dr. Michael Kiriacnál tanultam, aki PhD fokozattal rendelkezik a sejttáplálkozás terén, és aki az alga-technológiák, valamint azok emberi, és állati egészség szempontjából történő felhasználására. 

Szerkesztője vagyok a BioNews-nak, és az egészségügyi eNewsletter-nek, amely sokféle egészségügyi témával foglalkozik. Több száz könyvet olvastam, és tanulmányoztam az egészségről, és a táplálkozásról, és több ezer órát fektettem az étel, és az egészség közötti összefüggések kutatásába, és ezt folytatom is, amíg élek.

2000 végén kezdtem el fogyasztani az alga komplex koncentrátumot. Meglepő módon gyorsan segített legyőzni az évek óta sújtott egészségügyi problémákat, krónikus hát-gerinc problémát, súlyos krónikus fáradtságot. Enyhe bipoláris és depressziós hajlamokat, megfázás, hipoglikémia előtti és krónikus savasság. És a legkülönlegesebb eredmény az volt, hogy megszüntettem 23 különféle vitamint amelyeket 1980 óta szedtem. Meg akartam tanulni, és be akartam bizonyítani magamnak az alga komlex koncentrátum fogyasztásának előnyeit. Úgy döntöttem, hogy abbahagyom a 23 kiegészítő szedését, amit  2.000 év óta továbbra sem szedek..

Azóta lefogytam 40 kilót, lefutottam néhány maratont, és fokozatosan egészségesebbnek érzem magam. Nyilvántartásként elmondható, hogy az elmúlt 14 évben nem volt több, mint két meghűléses, influenzás esetem, amely napnál tovább nem tartott. Nem mulasztottam el egy órányi munkát, vagy szórakozást betegség vagy akár fáradtság miatt.

Az első évben nem hittem el a gyors vitális fejlődésemet. Kétségeim voltak afelől, hogy vajon valóban a placebo hatás éevényesül. Most 14 évvel később kétségtelenül 100% -ban bizonyos vagyok hogy ez nem placebo.

Nagyon aktív, és nagy stresszt igénylő életet élek. Nem eszem tökéletesen, étkezési hibákat követek el, és vállalkozóként és vállalkozás tulajdonosaként gyakran túlmunkálkodom, és megterhelem elmém és testem. És áldás, hogy felfedeztem az algákat és egyfajta pajzsként használtam fel, olyan szennyező anyagok ellen, amelyeket lélegzem, iszom és fogyasztok, vagy amelyeknek ki vagyok téve. Az alga komplex nélkülözhetetlen vitaminok, fehérjék, ásványi anyagok és egyéb fontos tápanyagok növelésére használom. Az algákat ritka fitotápanyagai és nyomelemei miatt fogyasztom, amelyeket egyébként lehetetlen beszerezni a napi étrendünkben. Az algák energiám és hangulatom emelésére és fenntartására használom. A algákat arra használom, hogy segítsem testemet a szív- és érrendszeri betegségek, a cukor- és pH-szint elvesztése, valamint számos más lehetséges mirigy-egyensúlyhiány megelőzésében. Az algákat még arra is fogyasztom, hogy megvédjen a ráktól, és az Alzheimer-kórtól. Szeretem az algákat, mert az egyik legmélyebb meggyőződésemet is tiszteletben tartja: „Ételed legyen a gyógyszered.”

Nagyon szkeptikus egyéniség vagyok. Amikor először hallottam az algákról, felbuzdultam, hogy ennyi problémára megoldást találtam egy dobozban. De nem sokkal később a szokásos szkeptikus agyam hitetlenkedve és kérdésekkel volt tele. Ez arra késztetett, hogy a következő hat évben számtalan szögből, és perspektívából kutassam és vizsgáljam az algákat. 

Összehasonlítottam az alga komplex készítményt, más piac-vezető „népszerű” étrend-kiegészítőkkel. Megvizsgáltam egyes összetevőiket, tápértéküket, biológiai hozzáférhetőségüket és még sok minden mást, hat év, és több száz óra elteltével nem találtam semmit, ami az algák közelében lenne. Remélem, hogy a következő oldalakon átadom az indoklást és az információkat, amelyek erre a következtetésre vezettek. oldalak

Nem próbálom leplezni, hogy elfogult vagyok az algák iránt. Segítem azokat, akik szeretnének erről többet megtudni, és meggyőződésem hogy ez az egyetlen kiegészítő, amelyet az elmúlt hat évben támogattam. Ezen oldalakon található információk többsége azon a tudáson alapul, amelyet Dr. Michael Kiriac PhD-vel készített interjúk és mentorálás során szereztem, valamint több száz nyilvánosan elérhető cikk, weboldal és több könyv elolvasásáról a témában. Saját, személyes tapasztalatomon alapul, közvetlen ügyfeleim és más,  dolgozó egészségügyi szakemberek ügyfelein.

Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart