Az algák segítettek a csernobili áldozatoknak 

Az algák segítettek a csernobili áldozatoknak  

Dr. Michael Kiriac algakutató

Dr. Kiriac családját is érintette a radioaktív sugárzás

A csernobili atomerőmű reaktora 1986. április 26-án felrobbant, káoszt, rendkívüli fájdalmat és szenvedést keltve, ugyanakkor jelentős előrelépést tett lehetővé az algák (alga keverék) emberi alkalmazásában. A katasztrófa nagy esemény volt Kiriac úr és családja életében, és természetesen a Szovjetunió számára. A robbanást követően egész Oroszországban háborús intézkedéseket hoztak, és hónapokig fenntartották őket

Algákat alkalmazták emberi fogyasztásra - 1986 év

A katasztrófa mértéke mindennapos lett, és lehetséges terjedése ismeretlen maradt. Kiriac úr és családja az epicentrumtól 500 km-re (kb. 300 mérföldre) élt, és közvetlenül, valamint a növények és állatok helyi tápláléka révén sugárzásnak volt kitéve. Mindkét gyermekét, Rodikát és Stefanát, ez érintette, mint a legtöbb helyi gyermeket. Mindkét lányának nyomai voltak a fején és a testén. Az akkor hétéves Rodika, két hüvelyk széles hajfoltokat is elveszített.

Kiriac úr egész családjának előírta az algákat, napi adagokban friss alga keveréket. A mai napig a legidősebb lánya, Rodika, még mindig emlékszik az algák erős illatára, és ízére. Nagyon hálás apjának, hogy a csodálatos találmányát tudta átadni a családnak. Ma mindkét lánya egészséges, gyönyörű fiatal nő.

Amikor az ukrajnai Csernobilban katasztrófa történt, nemcsak a reaktor környékét érintette, hanem a szomszédos Fehéroroszország is megkapta a radioaktív csapadék 70% -át, és területének 23% -a szennyeződött. A radioaktív takarítást végző dolgozók százai, valamint a gyermekek, és felnőttek ezrei voltak olyan sugármérgezések áldozatai, amelyek születési rendellenességeket, leukémiát, rákot és pajzsmirigybetegséget, a gerincvelői folyadék, a máj és a csontvelő elfajulását, valamint vérszegénységet, látás- és étvágytalanságot eredményeztek, és súlyosan sérült immunrendszer.

Korábbi sikerei miatt az algák (alga keverék) és a különböző rákos megbetegedések számos állatfajban, valamint az embereknél a kisebb léptékű klinikai vizsgálatok során Mr. Kiriac képes volt helyben dolgozni, a sugárterhelésben szenvedő környező iskolák felnőttjeivel és gyermekeivel.

Az algákat terápiás dózisokban adták be, és Kiriac úr, egy kis csapattal együttműködve, szorosan figyelemmel kísérhette az algák regeneratív erejét. Számos egészségügyi javulást észleltek:

Algák terápiás dózisa, egészségügyi javulásai:

  • A leukémia, a veszélyesen alacsony fehérvérsejtszám kevesebb, mint 20 nap alatt jelentősen helyreállt, ami a kezelt gyermekek egészségének gyors javulásához vezetett, összehasonlítva másokkal, akik nem kaptak algákat
  • A csontvelő, a gerincfolyadékok, a vér és a máj regenerációja
  • A vizelet radioaktivitásának szintje több mint 40% -kal kevesebb, mint 20 nap alatt csökken
  • Számos egyéb javulást figyeltek meg

Bámulatos, hogy az egészség helyreállítása akkor is megtörtént, amikor a gyermekek betegsége annyira előrehaladott volt, hogy a szemgolyójuk kidülledt az aljzatból. Ezenkívül a gyógyulás folyamatos sugárzás, valamint szennyezett élelmiszer- és vízforrások jelenlétében következett be.

Sok ember halt meg a csernobili robbanás következtében, de sokan csodának számító módon túlélték. Tekintettel Amit az alkág szuper tápanyagainak, gyors egészségügyi előrehaladását figyelhették meg, és sok áldozat életben maradt, és a mai napig életben van.

Kiriac úr megjegyzi: „Fontos megjegyezni, hogy a csernobili katasztrófa még mindig tart. Annak ellenére, hogy a felrobbant reaktor betonba van „burkolva”, a sugárzás, továbbra is nemcsak a helyi légkörbe jut, hanem a szél miatt a világ légkörébe is. ”

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD sejttáplálkozás tudós professzor
 

Magyarországon több mint 11 éve fogyasztják az algafogyasztók, alga komplex keveréket. Megannyi betegségben tudott jelentős javulást hozni. Mi sem bizonyítja jobban, mint a betegek tapasztalatai, az alga keverék készítményről.

Ossza meg a véleményét

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart

Zöldalga hírlevél

INGYENES ÉS PROFESSZIONÁLIS