Algák energia rezgése segíti a sejtek egészséges frekvenciáját

Algák energia rezgése segíti a sejtek egészséges frekvenciáját

Az Algák energia rezgése

Embereket, és állatokat érintő energiák, rezgések

Ebben a leírásban olyan embereket, és állatokat érintő energiákat írok le, amelyek fiziológiai és anyagcsere-egészségügyi szempontból szükségesek. Sokkal több szempontból nézhetjük az energiát, amellyel itt nem foglalkozom, például gravitációs energiával, mint egy alma zuhanásával, és a vízenergiával, mint a víz ozmózisában, amely az emberi testben elterjedt erő. Három alapvető táplálkozási energiatípus létezik, amelyeket megnézünk.

Mi ez a három alapvető táplálkozási energiatípus?

1. EMF

(elektromágneses frekvenciák): Elektromos, mint egy villanykörte, mágneses, mint egy mágneses pólus, fény, mint a napfény és a radion, mint a Van Allen-öv sugárzása. Ezen EMF energiák mindegyike nagymértékben befolyásolja emberi testünket és érzelmeinket. Napfény nélkül gyorsan eltűnnénk. A hold okozza a napi árapályt.

2. Hő:

Mint a föld magjában égő tűzben, ugyanúgy, mint a fatüzelésnél és a testünk egyes sejtjeinek mitokondriumában keletkező energiában, amikor a szénhidrátok és zsírok átjutnak ATP-vel (adenozin-trifoszfát), amikor áthaladnak a Krebs-cikluson keresztül.

3. Erő:

Ugyanúgy, mint abban az erőben, amely az atomot (a magot, a protont és az elektronot) tartja a helyén, és amely kiaknázva hatalmas lehet, mint az atomenergiában. Akárcsak az élelmiszerekben található ásványi anyagok molekuláiban megtalálható alapvető atomenergia, amelyeket az emésztés során szétbontva ezután asszimilálódnak és felszívódnak sejtjeinkben.

Az emberi egészség összefüggésében tudjuk, hogy az energiák érzékelhetőek. Például ezer évvel ezelőtt a kínaiak a köldök középpontjában álló erőként magyarázták a „csi” energiát, és ma még csak most kezdjük kitalálni, mit jelentenek. Például tudjuk, hogy a föld gravitációs erőinek, és más elektromágneses erők kombinációja befolyásolja, és összefonódik az emberi test köldökénél, és ezt akkor teszi optimálisan, ha a test kiegyensúlyozott. Ma azt is tudjuk, hogy a nyomelemek nem lazán, logika nélkül, hanem a gravitációs és elektromágneses erők és vonzerők szerint oszlanak el az emberi testben, így egy bizonyos elem sűrűn megtalálható az agyban, és ritkán a májban.

Algák mint táplálkozási energia gyógyszer

„Mi energialények vagyunk. Nem az általunk fogyasztott élelmiszerekből élünk, hanem abból az energiából, amelyet belőlük nyerünk. ” Dr. Carey A Reams, Reams Ideal

MINDEN anyag, például étel és fény, beleértve a barátaidat és szeretteidet is, olyan frekvenciákat és energiákat hordoz, amelyek vagy megemelik, vagy csökkentik az energiádat és frekvenciádat. 

A bioalga-koncentrátumok a természetes mikro-élelmiszerek új és rendkívül hatékony formája, amely több mint 5000 tápanyagot tartalmazhat. Frissességük és életet adó energiájuk megmarad termesztésen, az alga betakarítás, fagyasztva szárítás, keverés, kapszulázás, palackozás és a szállítás során. Ezt még energiamérő gépekkel, és kineziológiai tesztekkel teszteljük. Kirlian-fotó segítségével fényképezve az Alga koncentrátumok por formájában erőteljes ugrást mutatnak a központi mag, por és fehér fényt sugárzó sávja között, amely ezután tovább nyúlik számos fényes fehér fénysugárban. Az algák fényben gazdag energiát tartalmaznak.

Mi teszi az algákat energia bombává?

1. EMF:

Az algák segíti a test egészségesebb frekvenciájú rezonálását. Az algákban lévő molekulák 50 Hz és több 100 Hz közötti frekvenciákon rezonálnak. Az emberi vörösvértest optimális ~ 62 Hz + frekvencián rezonál. Amikor a sejtek egészséges frekvencián rezegnek, a baktériumok és a mikrobák magukra hagyják őket, mivel nem tudják túlélni ezeket a rezgésszinteket. Például a kokcidiózis parazita, amely általában a csirkéket érinti, valószínűleg nem marad életben, ha a csirkék zöld algaákat kapnak az étrendjükben. Emberekben a 40 Hz alatti rezgésű ételek megfosztják a szervezetet az energiától, ahelyett hogy fogyasztanának energiát adó tiszta élelmiszert, helyette rákkeltő ételeken élnek. Pl. A ketrecben tartott csirkék molekulái, amelyeket antibiotikumokkal és táplált növekedési hormonokkal táplálnak, ez a kereskedelmi étrend, többnyire 40 Hz alatt rezeg.

2. Hő:

Az algák „tüzeli” a szokásos ételeket. Az alga komplexben található mikroalgák az egyik legnagyobb tárolt napfény-forrást jelentik. Az algák kiváló minőségű szénhidrátokat és zsírokat tartalmaz, és még fontosabb a klorofill és a magnézium (Mg) nagy része, amelyek az ATP (adenozin-tri-foszfát) kulcsai. A Krebs-ciklus során bármilyen ATP-átalakuláshoz klorofill-magnézium párra van szükség. ATP-energiánk nagy részét ételeinkből, kisebb részét közvetlen napfényből nyerjük. (Krebs-ciklus jelentése – alapvető fontosságú anyagcsere-folyamat minden olyan élő sejtben, amely oxigént használ a sejtlégzés folyamatában)

3. Erősség:

Az Algák több mint 114 ásványi anyagot és nyomelem-ásványi anyagot tartalmaz, amelyeket természetes növényi kelátképez, és bioenergetikailag elérhető. Emésztőenzimjeink táplálékunk tápanyagát laza állapotra bontják, ahonnan aztán a májba szállítják, hogy újra összeállítsák őket emberi frekvencia hasznosításra. Atomi energiánk nagy részét a belélegzett levegőből nyerjük, kisebb részét pedig az ételeinkben lévő ásványi anyagokból, és nyomelemekből (főleg gyümölcsökből és zöldségekből).

 

 

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD sejttáplálkozás tudós professzor

 

 

Imunex Zöld alga komplex vélemények, tapasztalatok

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart