Zöld algák javítja a vérnyomást, fokozza az emésztést

A Zöld algák előnyei emésztés, leukémia, vérszegénység esetében
Zöld algák újjáépítik a szervek és szövetek épségét

A Zöld algák előnyei leukémia, vérszegénység esetében

A Zöld algakoncentrátumokról kimutatták, hogy meglehetősen hatékonyak leukémiában, vérszegénységben (vérhiány), gyenge lépműködésben, gyenge emésztési felszívódásban, krónikus fáradtságban és más hasonló „vitalitáshiányos” betegségekben szenvedők számára.

Zöld algák segíti az embereket

Ha Önnek vérszegénysége van, alacsony a vérnyomása, szédüléstől szenved, vagy a vitalitás hiányának nyilvánvaló jelei vannak (például ritka a bélmozgás), akkor a Zöld algákat ajánlom. Rövid időn belül a legtöbb ember úgy látja, hogy ez vitalitást épít, javítja az emésztést, fokozza az energiát, javítja a mentális tisztaságot, és alapvetően segíti az embereket, hogy visszanyerjék fiatalos energiájukat, és elkezdjék újjáépíteni a szervek és szövetek erejét.

Zöld alga koncentrátumok a bél egészségéért

A Zöld algák jelentős segítséget nyújtanak a bélműködés területén, és talán nem is olyan módon, mint ahogy gyaníthatná. A legjobb bléműködést bitosítja az egészséges bélflórának  az emésztőrendszerében lévő „barátságos” baktériumok (Laktobacilusok). Amelyek megvédik a betegségektől és elősegítik az emésztést. Úgy gondoljuk, hogy ezt a képességet részben a spirulinában található mukopoliszacharidok, és a Zöld alga komplex többi algája biztosítja:

Imunex alga komplex 5 algát tartalmaz 

Zöld algák előnyei krónikus székrekedésben szenvedőknek

Sok embernél láttam, mire képesek a Zöld alga koncentrátumok, akikkel dolgoztam együtt. Egy krónikus székrekedésben szenvedő személy, (három naponta volt széklete) gyorsan javulásnak indult, napi széklettel. Ennek oka a Zöld alga koncentrátumok voltak, egyéb étrenden nem változtatott. A vastagbélrák műtétjét követően egy másik férfinak napi rendszeres emésztés,  bélmozgása volt, miután évek óta székrekedésben szenvedett.

Zöld alga mérsékeltebb adagolás Crohn, hasmenés, IBS-ben szenvedőknek

A Crohn-betegségben, hasmenésben vagy IBS-ben szenvedőknek azonban körültekintőnek kell lenniük a Zöld algakoncentrátumok elkezdésénél, mivel ez valóban elősegítheti a hasmenést néhány embernél. Ezekben az esetekben először lassan kezdje, majd fokozatosan növelje.

A hatás elérése érdekében, a zöld algák erős méregtelenítő hatása miatt a fent említett betegségekben lassú felvezetést, javasolunk.

Zöld alga komplex Adagolás Crohn, hasmenés, IBS, esetén:

Felvezetés napi adagolás:      

  •  1             –  1. hétig    
  • 2 x 1        –  2. hétig
  • 3 x 1        –  3. hétig    
  • 2 x 2        –  4. hétig 
  • 2 x 2 +1   –  4. hétig  
  • 3 x 2        –  a javasolt mennyiség
Imunex alga komplex adagokat napszakokra bontsuk szét. Nincs előírva mikor, evés előtt, evés közben, evés után is fogyasszuk, a hatást felszívódást nem befolyásolja. 
Gyógyszeres kezelés mellett is fogyasztható, kemoterápiás és sugárkezelés alatt is szedhető az Imunex alga komplex.

Itt olvashat: kemoterápiás, és sugárkezelés alatt is szedhető

Zöld alg erős probiotikus hatása

A Zöld algakoncentrátumok sok fitokémiai anyagban gazdagok, amelyek közül néhányat azonosítottak, de sokuk még ismeretlen. A táplálkozási elemek számos csoportjának, amelyet bioflavanoidoknak és más tényezőknek neveznek, úgy gondolják, hogy olyan vegyületek, amelyek egészségfejlesztő képességet adják. Az algakoncentrátumok serkentik a barátságos baktériumok szaporodását, ennek pedig probiotikus hatása van a bélflóra megerősítésére és a betegségekkel szembeni ellenállásra.

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD alga-kutató, sejt-táplálkozás tudós professzor

Imunex Zöld alga komplex beteg tapasztalatok 

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart