Zöld algák fogyasztása javítja a cukorszintet

Zöld algák az összes szervünkre kiterjedő immunerősítő hatása
Zöld algák kevés, de hasznos kalóriát tartalmaznak

Zöld algák hasznos kalóriái

Valószínűleg nehéz elképzelni, hogy egy koncentrált tápanyagforrás, mint például az Alga koncentrátumok, szintén nem tartalmaz zsírokat, keményítőket és kalóriákat. Bámulatos, hogy lipidtartalma nagyon alacsony, és többsége esszenciális zsírsavak formájában van, amelyek elősegítik a koleszterin normalizálódását.

Zöld algák nagyon kevés keményítőt vagy cukrot tartalmaznak

A Zöld alga-koncentrátumok nagyon kevés keményítőt vagy cukrot tartalmaznak. A szénhidrátok mennyisége, nagyjából 5-10 százalék, elsősorban ramnóz, glikogén és más poliszacharidok formájában. Ezeket a poliszacharidokat az emberi sejtek könnyen felszívják, az inzulin minimális beavatkozásával. Ezért ezek a cukrok gyors energiát szolgáltatnak anélkül, hogy megdolgoztatnák a hasnyálmirigyet és kiváltanák a hipoglikémiát. Valójában a cukorszint gyakran jobb az alga-koncentrátumok elfogyasztása után.

Kalória szempontjából a Zöld Alga koncentrátumok rendkívül gazdaságosak.   A Zöld algákban a gramm fehérje csak körülbelül 2-3 kalóriát tartalmaz.   Körülbelül 65 kalória marhahúst kellene fogyasztania ahhoz, hogy azonos mennyiségű fehérjét kapjon.

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD alga-kutató, sejt-táplálkozás tudós professzor

Imunex Zöld alga komplex beteg tapasztalatok 

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart