Zöld algák hatásai makula degeneráció esetén

Zöld algák hatásai makula degeneráció betegségek esetén
Zöld algák és az idegrendszer

Zöld algák hatásai az idegrendszerre

A Zöld alga koncentrátum ban található fitotápanyagok és tápanyagok a legelőnyösebbek a gyermekek növekedési mintáinak javítására, az egészség megőrzésére idős korban, a sérülések gyógyítására, valamint a növekedés, helyreállítás és regeneráció megkezdésére ott, ahol a betegség vagy degeneráció, beleértve az Alzheimer-kórt, isiászát , bénulás, görcsrohamok, sclerosis multiplex, idegesség és egyéb idegi rendellenességek.

Zöld algák jelentős tulajdonsága, az idegszövetek helyreállítása

A Zöld alga koncentrátum klinikailag rögzített egyik legjelentősebb gyógyító tulajdonsága, hogy jelentősen növeli a test képességét az egész test idegszöveteinek helyreállítására. A degeneratív idegbetegségekben szenvedők általában pozitív eredményeket közölnek a Zöld alga koncentrátumok alkalmazásával. Ennek oka, hogy az algakoncentrátumok tápanyagai olyan hatékonyan jutnak el az agyi mirigyek sejtjeihez, ami viszont aktiválja a veleszületett gyógyító képességet az idegszövet növekedését, helyreállítását.

Zöld algák segíthetnének a gerincvelő sérültjein?

Sajnálatos, hogy nincs több kutatás ezen a területen, mert úgy gondolom, hogy ez a táplálkozási kutatás izgalmas és ígéretes területét jelenti. Ha ezekben a milliárd éves növényekben található fitokemikáliák valóban segíthetik az embereket az idegszövet helyreállításában, milyen rendkívüli felhasználási lehetőségeket jelenthetnek ezek? Segíthetnének a gerincvelő sérültjein?   Segíthetnének a stroke-on szenvedőknek?   Megakadályozhatják-e az Alzheimer-kórt magas kockázatú betegeknél?

Sajnos ezekre a kérdésekre a fő kutatók nem foglalkoztak, és mivel senki sem szabadalmazhatja az alga koncentrátumokat, nem valószínű, hogy bármely gyógyszergyártó cég érdekelt volna a kérdések megválaszolásához szükséges kutatás támogatásában. Végül is a fogyasztók bárhol megvásárolhatják az algákat, sőt jelentős erőfeszítéssel meg is termeszthetik őket. A gyógyszergyártóknak nincs módjuk ellenőrizni a piacot, és így nincs lehetőségük profitálni az Alga koncentrátumokból.

Zöld algák hasznosnak bizonyul az idegek és az agy gyógyításában

Egyelőre a legjobb bizonyíték, amelyre mehetünk, az anekdotikus bizonyíték és az egyre növekvő számú esettanulmány, ami valójában meglehetősen jelentős. A Zöld algák óriási ígéretet tehet az autizmus, az ADD / HD és a modern társadalmat most elpusztító mentális rendellenességek kezelésében:

Azokban a fejlett országokban, ahol a tápanyagok éhezése túlzott finomított étel, bódítószerek és állati eredetű termékek következménye, a finomítatlan növényi ételekkel együtt használt mikroalgák (például az Alga Koncentrátumokban találhatók). hasznosnak bizonyul az idegek és az agy számos elterjedt rendellenességének gyógyításában.
– Gyógyítás teljes ételekkel Paul Pitchford

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD alga-kutató, sejt-táplálkozás tudós professzor

Imunex Zöld alga komplex beteg tapasztalatok 

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart