Fogyás, fogyókúra a Zöld algák segítségével
Fogyás szempontjából, a Zöld algák figyelemre méltóan hatékonyak
Különböző klinikai vizsgálatok során kimutatták, hogy a mikroalgák figyelemre méltóan hatékonyak a fogyás szempontjából. Ennek elsősorban két dokumentált tényezője van: a táplálkozási hiányosságok kijavítása és a GLA hozzáadása az étrendhez. Hadd idézzem a következőt.
A németországi kutatók tizenöt ember önkéntest használtak a spirulina étvágycsökkentő hatásának tesztelésére. Az elhízott járóbetegek, akik súlycsökkentő étrendet követtek, minden étkezés előtt négy héten keresztül minden étkezés előtt spirulina algát fogyasztottak. Ebben a kettős vak keresztezéses vizsgálatban placebóval szemben körülbelül 6 gram naponta háromszor, négy hét alatt a testtömeg kismértékű, de statisztikailag szignifikáns csökkenését mutatta. A koleszterinszintje szintén jelentősen csökkent.
Fogyás, sóvárgás vágyak nélkül
A súlycsere-anyagcsere helyreállítása a főmirigyek által szabályozott módon
Fontos megjegyezni, hogy az elhízást nemcsak a túlzott kalóriafogyasztás okozza, hanem ami még fontosabb, a fokozatos lebontás és az ebből adódó diszfunkcionális endokrin rendszer oka is. Ez az inzulin túlzott szekrécióját eredményezi, ami később intenzív vágyat ébreszt a finomított élelmiszerek iránt. Ezért az emberek akkor is túlsúlyossá válnak, amikor nem akarják: a vágyak egyszerűen túl erősek ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják.
Azáltal, hogy ellátja a Zöld algák testet a szükséges tápanyagokkal, ezek a vágyakozás drámai módon csökkenthető, és az endokrin rendszer egyensúlyi állapotba kerülhet. Ezeket a tápanyagokat az Alga komplex készítmények biztosítja a legjobban. Ezek a szuperélelmiszerek így segítik az embereket a fogyásban.
Fogyás, súlycsökkenés, nem csak a szuperélelmiszereken múlik
Természetesen az igazi súlycsökkenés nem e pusztán a szuperélelmiszerek elfogyasztásával történik: ezek csak a megfelelő környezetet teremtenek a szervezetben a fogyáshoz. A fogyni vágyó személynek továbbra is módosítania kell étrendjét a finomított ételek, a hidrogénezett olajok, a cukrok és más súlynövelő anyagok eltávolításával. E lépés nélkül a súly soha nem jön le. Ugyanilyen fontos, hogy az a személy, aki nem alkalmazza a rendszeres testmozgás szokását, ritkán veszíti el a testzsírt, függetlenül attól, hogy milyen étrendje van.
A második tényező, amely támogatja a fogyást, a GLA jelenléte a spirulinában.
Ez az esszenciális zsírsav segít a vércukorszint szabályozásában és az inzulin szabályozásában, ami természetesen csökkent szénhidrátkötéshez vezet, és a spirulina a GLA leggazdagabb természetes forrása a Földön.. Egyszerűen nincs jobb módszer a GLA megszerzésére, mint a spirulinát a napi étrend részévé tenni.
Az Algakoncentrátumok (alga komplex) harmadik és legfontosabb tényezője, amely segít a fogyásban, az endokrin rendszer egyensúlyának fokozatos helyreállítása, amely magában foglalja a súlycserét.
Nincs fogyókúra amikor hipotalamusz elégedett
Amikor a hipotalamusz (az összes többi mirigyet irányító központi főmirigy) táplálkozási szempontból elégedett, a pHGH-n (az emberi növekedési prekurzor prekurzoron) keresztül vezényli az agyalapi mirigyet, amely viszont irányítja a para-pajzsmirigyet, amely a pajzsmirigyet irányítja, és így tovább a máj a teljes spektrumú természetes anyagcsere érdekében.
Nyilvánvaló, hogy a fogyókúrás táplálkozási szemlélet részeként a fogyókúrás tabletták vagy az agresszív étrendek alkalmazásával, amelyek egyszerűen tovább zavarják az endokrin egyensúlyt, az alga komplex koncentrátumokat ki kell egészíteni. Az Imunex alga komplex nagymértékben csökkentheti a sóvárgást, a szervezet számára nagyon szükséges táplálékot biztosít, és kiemelkedő forrásként szolgálhat az elhízást leromboló anyagokhoz, például a GLA-hoz.
Forrás: Roland Thomas orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD alga-kutató, sejt-táplálkozás tudós professzor
Hivatkozások
- Becker, EW és mtsai. Az alga spirulina klinikai és biokémiai értékelése az elhízás kezelésében való alkalmazás szempontjából. Inst. Chem. Pfa
nzenphysiologie. Nutrition Reports Int’l, 1986. április, Vol. 33., 4. sz., 565. o.
Imunex Zöld alga komplex beteg tapasztalatok