Zöld algákat fogyás, és sóvárgás csökkentésére

Zöld algák fogyás, és sóvárgás csökkentésére
Tápanyaghiánnyal nem lehet fogyni

Zöld algák a tápanyaghiány pótlására

A Zöld algakoncentrátumokról ismert, hogy számos táplálkozási hiányosságot kielégítenek. Amint az emberek elkezdik fogyasztani őket, észreveszik a szénhidrátok és édesség iránti vágy csökkenését.

Az évek során több száz órás táplálkozási kutatással foglalkoztam. Itt vannak a működő tényezők:
Magnéziumtartalom csökkenti a sóvárgást a csokoládé, édességek iránt :

Ezek a mikroalgák magas szintű magnéziumot és más ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek a modern étrendben gyakran hiányosak. A magnéziumhiányról ismert, hogy erősen sóvárog, főleg a csokoládé édességek esetében (amelyek magnéziumot tartalmaznak). A mikroalgák elfogyasztásával a test magnéziummal van ellátva, így elhallgat a „táplálj magnéziumot” kiáltás.

Fehérjetartalom blokkolja a hipoglikémiás étvágy reakciót:

Ezeknek a mikroalgáknak (különösen a spirulinának) a fehérjetartalma stabil vércukorszintet biztosít, amely ellensúlyozza a hipoglikémiás válasz minden tendenciáját, ami természetesen súlyos vágyakat váltana ki az édességek iránt. Más szavakkal, a szuperélelmiszerek kiváló minőségű fehérje blokkolja a hipoglikémiás étvágy-reakciót.

Zsírsavtartalom lassú emésztésük révén segítik az állandó vércukorszintet:

Az ezekben a mikroalgákban található egészséges zsírsavak lassú emésztésük révén elősegítik az állandó vércukorszintet, mint bármely más jó zsírsav esetében. A GLA például elősegíti a hasnyálmirigy inzulin-reakciójának szabályozását, ezért még a megelőzésük előtt kiküszöböli a cukor utáni vágyakozás elsődleges okát!

Vitaminok; pl E vitamin hiánya miatt, a test megparancsolja, hogy folytassa az étkezést:

Úgy gondolom, hogy a modern „nyugati” étrendet fogyasztó emberek sóvárgások egy része a B-vitamin hiányának tudható be. E vitaminok természetes formájuk megfelelő ellátása nélkül a test hormonális jelei torzulnak, és a test megparancsolja az embernek, hogy folytassa az étkezést. Amire a test valójában vágyik, az a megfelelő táplálkozás, nem pedig az üres kalória. Amint ezt a táplálékot a mikroalgák biztosítják, a test éhség jelei elcsendesednek.

Felesleges inzulint szabadít fel a szervezet

Ha elkezdi kiegészíteni a Zöld Algákkal étvágycsökkentő hatása bizonyos időt igénybe vesz. Néha számíthat arra, hogy egy naponta beviszi a Alga koncentrátumot, és még így is észreveszi a vágyakozását. Ez nem állandó és stabil helyzet. Ízelítő a jövőre nézve. Hetek vagy hónapokba telhet, mire a tested alkalmazkodik és alkalmazkodik az új táplálkozási szokásokhoz. Különösen a hormonális változások vesznek igénybe sok időt, mivel a tested valószínűleg “szokása”, hogy felesleges inzulint szabadítson fel az általad használt finomított ételekre reagálva..

Több száz gramm fehér liszt, édesség eltávolítása

Így nincs felesleges inzulin termelés, ami állandó éhségérzetet kíván.  És ez egy újabb pontot hoz fel: néhány gramm Zöld algakoncentrátum nem képes ellensúlyozni több száz gramm fehér lisztet, kukoricaszirupot, üdítőket, sütiket és kenyeret. Míg a mikroalgák biztosan segíthetnek, az a tény, hogy valószínűleg nem szünteti meg az intenzív szénhidrát utáni vágyakat, amíg eleve nem sikerül eltávolítania ezeket a szénhidrátokat az étrendből. A Zöld Algakoncentrátumok segítenek meghozni ezt a döntést, de nem írhatják felül a rossz táplálkozási döntések hullámát.

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD alga-kutató, sejt-táplálkozás tudós professzor

Imunex Zöld alga komplex beteg tapasztalatok 

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart