Zöld algákban az RNS/DNS felelős idő előtti öregedésért

Zöld algákban az RNSDNS felelős idő előtti öregedésért
Zöld algák természetes öregedésgátló képessége

Zöld alga RNS/DNS kritikus fontosságúak a hosszú élethez

Még több természetes immunitástámogató képesség van a Zöld algákban, mint a nukleinsavakban, mint az RNS-ben és a DNS-ben.   Ezek a nukleinsavak kritikus fontosságúak az egészség és a hosszú élettartam szempontjából.

Az emberi test nukleinsav felelős a sejtek megújulásának, növekedésének és helyreállításának irányításáért.   A testben a nukleinsav mennyisége az életkor előrehaladtával csökken;   valójában az elégtelen nukleinsav idő előtti öregedést, valamint gyengített immunitást okoz.   A nukleinsavat kimeríti a testmozgás hiánya, a stressz, a szennyezés és a helytelen étrend.

Az RNS / DNS pótlása elengedhetetlen a szervezetnek

Az RNS / DNS pótlása ezért fontos a testi egészség és a hosszú élettartam minden szempontja és szempontjából.  Ezenkívül a nukleinsavak erősítik az immunitást azáltal, hogy javítják a vírusok és más behatoló mikroorganizmusok ellen védő T- és B-sejtek aktivitását, valamint a rákot és általában a sejttörmeléket elpusztító makrofágok.
-Paul Pitchford – Gyógyítás teljes ételekkel

Az immunerősítő funkcióval kapcsolatban az Imunex Zöld alga komplex több betegségben már bizonyított.   Ha azt szeretné, hogy javítsa az immunrendszer működését, akkor javasoljuk  hogy adja hozzá   az algákat az étrendjéhez.

Olvassa el az Imunex zöld alga komplex véleményeket

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart