Zöld alga a nehézfémek, toxinok méregtelenítésére

Zöld alga a nehézfémek, toxinok méregtelenítésére
Környezeti toxinok méregtelenítése algákkal

A nehézfém-kivezetés Zöld algák kiemelkedő tulajdonsága

Az alga-sejtfalainak számos figyelemre méltó tulajdonságát már ismertettük az „A Zöld algákban található fontos poliszacharidok”. Ezeknek a mukopoliszacharidoknak még egy lenyűgöző tulajdonsága van: megkötik a környezeti toxinokat és biztonságosan kiviszik őket a testből.

Melyek ezek a környezeti toxinok?

  • Nehézfémek, beleértve az alumíniumot, a higanyt, a kadmiumot és az arzént
  • Rovarirtók
  • PCB-k (poliklór-bifenilek)

Algákkal urán és az ólom méregtelenítése

Az algákkal és a nehézfémek eltávolításával kapcsolatban számos tanulmányt végeztek Hirosima és Nagasaki 1945-ben, illetve 1986-ban Csernobilban bekövetkezett nukleáris katasztrófák nyomán. Ichimura (1973) állatkísérletekben arról számolt be, hogy az algák háromszorosára növelték a kadmium eltávolítását a székletben vizeletben.   Horikoshi és mtsai. (1979) kimutatták, hogy az algák segítettek az urán és az ólom méregtelenítésében.   Bizonyos algák méregtelenítő képességgel rendelkeznek hasonló vegyületek, például dioxin és poliklórozott bifenilek (PCB-k) számára.   A PCB-k olyan kémiai vegyületek, amelyeket műanyagokban, szigetelésben és égésgátlókban használnak, és amelyek rákot és májkárosodást okozhatnak.

A spirulina segíthet az ADHD-nak azáltal, hogy eltávolítja az alumíniumot, a szén-tetrakloridot és más toxinokat a testből (Torres-Duran et al. 1998; Vadiraja et al. 1998).
– Donald R. Yance gyógynövény, gyógyítás és rák

Köztudott, hogy a nehézfémek felhalmozódása a szervezetben katasztrofális hatásokat eredményez az egészségre és néhány meglehetősen félelmetes betegségre, például az Alzheimer-kórra.   Sejtfalszerkezetének és sok más tényezőnek köszönhetően a Zöld alga készítmény “Imunex  Zöld alga komplex” segíthet méregteleníteni a nehézfémektől a szervezetet.

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD alga-kutató, sejt-táplálkozás tudós professzor

Imunex Zöld alga komplex beteg vélemények, tapasztalatok

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart