Máj, vese, és a vér méregtelenítése Zöld algákkal

Máj, vese és a vér méregtelenítése Zöld algákkal
Zöld alga klorofillja az intenzív méregtelenítésért

Méregtelenítéssel javul a szervezetünk

Ha fizikailag intenzív tevékenységeket folytat (erőnléti edzés, szív- és érrendszeri edzés) vagy nehéz anyagcsere-folyamatokat (magas fehérjetartalmú diéta, kemoterápia, toxinoknak való kitettség), akkor hatalmas támogatást talál a Zöld alga klorofilljában.   Ez a klorofill megtisztítja a májat, a vesét és a vért a méreganyagoktól és az anyagcsere-szennyeződéstől, például a húgysav feleslegétől.

Amikor a máj és a vese gördülékenyebben működik, minden javul a szervezetben

Ez a tisztító hatás különösen fontos azok számára, akik bármilyen alacsony szénhidráttartalmú étrendet követnek (Atkins-diéta, South Beach-i diéta stb.), Mivel ezek az étrendek közismerten súlyos terhet rónak a májra és a vesére. A felesleges ketonok eltávolítása a vérből és a testből munkát igényel. Úgy gondolom, hogy a finomított szénhidrátoknak nincs helyük az egészséges emberek étrendjében. Védelemként azoknak, akik betartják ezeket a diétákat, azt javaslom, hogy rengeteg Zöld algát fogyasszon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy  a szervezetük megkapja a szükséges támogatást.

Bármilyen szerekkel – dohányzás, ivás, kábítószer stb. – való visszaéléssel küzdő embereknek nagyon nagy szükségük van a Zöld algák tápanyagaira. Szokásaik óriási stresszt jelentenek szerveikre (különösen a májra), és ha nem tesznek valamit e szervek támogatása és megtisztítása érdekében, akkor kétségtelenül nagyon nemkívánatos eredmények felé tartanak.

Az algák segíthetnek ezeknek az embereknek, de természetesen nem tudják ellensúlyozni például a dohányzási cigaretta elsöprő toxicitását. Az a dohányos, aki fogyassza az algákat, sokkal egészségesebb lesz, mint egy dohányos, aki nem, de aki egyáltalán nem dohányzik, még mindig egészségesebb lesz.

Az algák tisztító hatása nem korlátozódik azokra, akik kábítószerrel visszaélnek. A környezeti toxinok, a légszennyezés, a vízszennyezés és más szennyeződések miatt mindannyian ki vagyunk téve mérgező anyagoknak, még akkor is, ha kerüljük a legrosszabb szokásokat, például a dohányzást. Ennek eredményeként mindannyian profitálhatnánk a Zöld algák tisztító és méregtelenítő hatásaiból.

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD alga-kutató, sejt-táplálkozás tudós professzor

Imunex Zöld alga komplex beteg vélemények, tapasztalatok

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart