Zöld algák hipoglikémia és cukorbetegség esetén

Zöld algák hipoglikémia és cukorbetegség esetén
Vércukorszint szabályozása zöld algákkal

Helytelen étrend vezet hipoglikémia, és a cukorbetegséghez

Ma már általánosan elismert tény, hogy a legtöbb hipoglikémiás, cukorbetegséggel és más vércukorszinttel összefüggő állapot az étellel való összefüggés (túl sok evés), a táplálkozási hiányokhoz vezető helytelen étrendből, valamint a cukrokkal és szénhidrátokkal való összefüggésekből adódik.   Ez a három szokás gyengíti a hasnyálmirigyet,  amely az inzulin termelésével szabályozza a vércukorszintet.   Ha a hasnyálmirigy gyenge, nem képes szabályozni a vércukorszintet, ami végül olyan rendellenességekhez vezet, mint a cukorbetegség és a hipoglikémia

Gyógyszerek a tüneteket kezeli, nem természetes hatóanyag

Felnőttek milliói (és mindennap hozzájuk csatlakozó gyermekek milliói) úgy döntenek, hogy gyógyszereket alkalmaznak-e rendellenességek kezelésére.?   A gyógyszeres kezelés azonban csak a betegség tüneteit kezeli, és nem foglalkozik az okával.   A vércukorszinttel kapcsolatos állapotok kezelésének legjobb módja, az előidéző étrend kiiktatása, a testmozgás megkezdése és a helyes étrend beillesztése az életmódba. Gyógyszerekkel hosszú távon nem lehet elérni   gyógyulást,   mivel nem természetes  hatóanyagok. 

A Zöld alga segít a vércukorszint szabályozásában

Sok Zöld alga  fogyasztó ember könnyen csökkentette, sőt leállította a vércukor-rendellenességeinek kezelésére szolgáló gyógyszerek alkalmazását.   Ez azért lehetséges, mert a Zöld algák számos tápanyagot és fitotápanyagot tartalmaznak, amelyek a probléma gyökerének “okával” kezelésével segíthetnek a szervezet vércukorszintjének szabályozásában.

Sejtekből indul ki a vércukorszint szabályozás

Ne felejtsük el, hogy testünket és szerveinket billió sejt alkotja. Amikor a test sejtjei megkapják a szükséges tápanyagokat, elvégzik a sejtek anyagcsere-tevékenységeinek sokaságát: növekedést, helyreállítást, tisztulást, regenerálódást, védelmet és még sok mást.   Amikor egy szerv minden sejtje, például a hasnyálmirigy, jól látja el a feladatát, akkor van a szervnek  esélye metabolikus tevékenységeinek végrehajtására, például a vércukorszint szabályozására.

A hipotalamusz figyeli a vércukorszintet

Ezenkívül a sejttevékenységeket és a szerv metabolikus funkcióit a mirigy szintje szabályozza, amelyet maga a fő mirigy felügyel: a hipotalamusz.   A hipotalamusz figyeli a vércukorszintet, és kiadja a hasnyálmirigy hormonparancsát, hogy az inzulinnal szabályozza a vércukorszintet. A Zöld algák ebben a legjobb minőség, hogy hatékonyan táplálja a test MINDEN sejtjét, beleértve a hipotalamusz sejtjeit is. Tehát  a Zöld alga  szedésével nemcsak a hasnyálmirigyet táplálja, hanem az egész parancsnoki láncot, amely felügyeli a vércukorszint szabályozásának folyamatát.

Omega és a nem esszenciális zsírsavak vércukorszint szabályozásában

Egyéb tápanyagok és hatásmechanizmusaik mellett a Zöld algák további előnye, hogy teljes spektrumát biztosítja az esszenciális zsírsavaknak (a jó zsíroknak, amelyek gyógyulnak), mint az omega-3 és a nem esszenciális zsírsavak, mint az omega-6 és az omega-9, beleértve a fontos gamma-linolsav (GLA), amely bizonyítottan hatékony a vércukorszint szabályozásában.

Cukor, szénhidrát utáni vágy csökkenése

Mivel a szénhidrát-, egészségtelen ételek és cukor iránti vágyak nagy része táplálkozási hiányosságokban rejlik, a Zöld algákban a ritka tápanyagok és bizonyos nyomelemek, például a magnézium, nehezen beszerezhető ásványi anyagok biztosításában is segít a vágyakozás csökkentésében.   Miután ezeket a tápanyagokat végül egy olyan szervezetbe juttatták, amely hosszú ideje nélkülöz, és a vágyakozás általában megnyugszik, a cukrok  szénhidrátok iránt.

Terhes anya csokoládé utáni vágyakozás csökkenése

Jó példa a vágyakozásra, amikor egy terhes anya bizonyos ételekre, például csokoládéra vágyik. Terhesség alatt egy nőnek több tápanyagra van szüksége annak érdekében, hogy megfelelően táplálja önmagát és a magzatot.   A csokoládé utáni vágyak olyan jelek a testtől, amelyek azt mondják, hogy “egyél több magnéziumot”.   Ha a nő elsősorban jobb forrásból szerzi be a szükséges magnéziumot, akkor a csokoládé utáni vágyakozása megszűnik.

Zöld algák nem fokozzák az inzulin szekréciót

Sok Zöld alga fogyasztó ember azt is észreveszi, hogy visszatér az étvágya a jobb ételek iránt, kevesebb a vércukorszinttel kapcsolatos idegességük, étkezés után kevesebb álmosságot tapasztalnak, és étvágycsökkentő előnyöket észlelnek.  Ha algát fogyaszt, fehérjéi és szénhidrátjai egyenletes energiaáramot biztosítanak a test számára anélkül, hogy fokoznák az inzulin szekrécióját.   Ennek eredményeként a vágyak kielégülnek.   Ne feledje, hogy a Zöld algák szinte tökéletes arányban tartalmaz nagy sűrűségű fehérjéket és komplex szénhidrátokat.

Asztaxantin 40% csökkentette a vércukorszintet (tanulmány)

A Zöld algákban található asztaxantin hatékonyságát a II. Típusú cukorbetegség által előidézett állapotok kezelésében is tanulmányozták.   Egy tanulmány kimutatta, hogy az asztaxantin képes volt a vércukorszint közel 40% -kal történő csökkentésére az intraperitoneális glükóz tolerancia teszttel (IPGTT) beadott laboratóriumi egerekben, valamint megőrizte a hasnyálmirigy béta-sejtjeit az oxidatív károsodásoktól és növelte az inzulinérzékenységet. Egy későbbi, szintén laboratóriumi egerekkel végzett vizsgálatból kiderült, hogy az asztaxantin a vizeletalbumin-veszteség és a DNS-károsodás gátlásával mérve segítette a diabéteszes nephropathia megelőzését – 67% -kal, illetve 50% -kal.

ZÖLD ALGA BETEG VÉLEMÉNYEK

Egy éve kezdtem el szedni a Zöld algákat

A termékekről úgy értesültem, hogy elolvastam a Zöld alga weboldalt, miután állatorvosom ajánlotta az algákat öregedő macskáimnak.   Ezután úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Az elmúlt 15 évben azt mondták nekem, hogy vagyok. Emiatt megpróbáltam megváltoztatni étrendemet és kiegészítőket szedni a különféle természetgyógyászok és gyógyítók ajánlásai szerint.   De mindennek ellenére pre-cukorbeteg maradtam.   Szintyroid és liothyronin kiegészítőket is szedek, az orvosom előírása szerint.

Most, egy évvel később, nagy javulást látok az egészségemen; a 2006. szeptemberi laboratóriumi tesztjeim azt mutatják, hogy már nem vagyok cukorbeteg, és tavaly májusban a felére csökkent a pajzsmirigy adagom.   A fogaimon is nagyon kevés fogkő van évtizedes lerakódások után, amelyek 4 havonta tisztítást igényeltek.   A fogorvosom meglepődött, mert a fogak és az íny általában jobban romlik az én koromban (63 éves )

Egy év után,  ezeket az eredményeket elértem,   jól érzem magam,  másoknak is ajánlom a Zöld algákat 

Vércukorszint-szabályozás

„… Az I. típusú cukorbetegségről szóló 11 éves nyilvántartásom soha nem mutatta meg a vércukorszint szabályozásának mértékét, amelyet most tapasztalok, mióta 6 hete elkezdtem használni a Zöld algákat.    Kevesebb inzulint használok, és sokkal jobb kontrollt mutatok.    Norma Gimlin, 83 éves, Carrizozo, NM

I. típusú cukorbetegség

„Az inzulinbevitelem mérhetően csökkent az elmúlt 2 hónapban, amikor a Zöld algákat szedtem.   A napi inzulinfogyasztásom átlagosan 42 egység volt, beleértve a 10-15 egység Lantus alapritmusát és a többi rövid hatású Novologot.    A Zöld alga komplex fopgyasztása óta az átlagom az elmúlt 90 napban 34,1-re esett vissza, július 1-jén mérve. Az átlag az elmúlt 60 nap 34,1, az elmúlt 30 nap 34,3, az elmúlt 14 nap 31,2 , és 27,4 egység az elmúlt 7 napban.

Az elmúlt 10 napban könnyebben ettem, ami csökkenő inzulin igényként jelentkezik.   Emellett következetesebb energiát és körülbelül 1 órával kevesebb alvásra van szükségem ahhoz képest, mielőtt márciusban elkezdtem használni a Zöld algákat ”      Jeff Myers

II. Típusú cukorbetegség

„Cukorbeteg vagyok, több gyógyszert szedek, és nemrégiben olyan alacsony szintet értem el, hogy alig tudtam működni. A Zöld alga komplex feltöltött és 3 hét alatt felhagytam az antidepresszánsok szedésével, abbahagytam a cukrok fogyasztását, és a vércukorszintemet 250-ről 125-re csökkentem. Biztos vagyok benne, hogy a diéta és a testmozgás nagy szerepet játszott.     Karl Martinez

HIVATKOZÁSOK

Naito T és mtsai. (2004) A diabéteszes nephropathia megelőzése asztaxantinnal történő kezeléssel diabéteszes db / db egerekben. Biofactors 20, 49-59.

Uchiyama K és mtsai. (2002) Az asztaxantin védi a sejteket a cukorbeteg db / db egerek glükóz toxicitásától. Redox jelentés 7 (5): 290-292.

Forrás: Roland Thomas  orvostudós, emelt szintű táplálkozás doktor – Dr. Michael Kiriac PhD alga-kutató, sejt-táplálkozás tudós professzor

Imunex Zöld alga komplex beteg tapasztalatok

Ossza meg a véleményét

Shopping Cart